Kan ik mijn entreeticket annuleren?

Het is niet mogelijk om uw entree ticket te annuleren. Wel kunt u deze doorverkopen aan een andere bezoeker. Omdat het ticketnummer aan uw naam gekoppeld is dient u wel de naam van de koper door te geven via tickets@taartentrends.nl onder vermelding van het ticketnummer en uw eigen naam en ordernummer.

 

Kan ik mijn workshop- en/of masterclassreservering annuleren?

In onze voorwaarden waar u bij aankoop mee akkoord bent gegaan zijn de onderstaande annuleringsvoorwaarden voor workshops, masterclasses en andere sessies opgenomen. Bij annulering van een workshop- en/of masterclassticket tot 15 dagen voor aanvang van de beurs (14 september 2017), kunt u het aankoopbedrag van het workshopticket verminderd met 35% annuleringskosten teruggestort krijgen.

Bij annulering vanaf 15 september is geen restitutie mogelijk. Het staat u vrij om een vervanger te zoeken voor uw workshop/masterclass reservering. U dient dan de naam, adresgegevens van uw vervanger en het bestelnummer te mailen naar tickets@taartentrends.nl. De financiële afwikkeling is tussen u en uw vervanger. Mocht er een wachtlijst zijn voor de betreffende workshop/masterclass, dan wordt uw reservering aan de eerste wachtende op de lijst aangeboden. Alleen als de reservering definitief is overgenomen, krijgt u het bedrag verminderd met €3,00 administratiekosten teruggestort op uw bankrekening.

 

Kan ik mijn wedstrijdinschrijving annuleren?

Bij annulering voor 26 september kunt u het inschrijfgeld verminderd met €2,50 administratie en betaal kosten teruggestort krijgen. Na de sluiting van de inschrijving op 26 september 17.00 uur is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

 

Ik ben mijn tickets vergeten mee te brengen naar de beurs en/of de mail met mijn bestelling kwijtgeraakt. Wat nu?

Zonder een uitgeprint entreeticket heeft u geen toegang tot de beurs. Bij de servicebalie bij de entree van de beurs kan op vertoon van een bewijs van betaling uw bestelling met tickets opgevraagd worden bij de ticketservice. Hieraan zijn € 2,50 kosten verbonden.